Bel ons: 024-6413649

Projecten

Henstek heeft in de loop der jaren veel projecten op locatie uitgevoerd. Hier vindt u een impressie van de werkzaamheden.

Onlangs gerealiseerde projecten:
Plaatsen van diverse leuningwerken;
Voor gerenomeerde bouwbedrijven hebben wij midden in een woonwijk diverse leuningwerken geplaatst. 1e oplevering is middels geweest tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Uitbreiding Biologische Water Zuiverings Installatie. (BWZI)
Voor een afval verwerkende fabriek zijn we momenteel bezig met uitbreiding van de BWZI. Afgelopen week is daar een grote RVS316 tank geplaatst door Henstek.

Vervanging van watersnijder;
Momenteel wordt er bij een klant een nieuwe watersnijder geplaatst die door Henstek is vervaardigd. Voor conservering is het stalenframe compleet opgebouwd.

Dak op opbouw;
Uitbeiding van productieruimte, omdat er op de bestaande kavel geen ruimte was voor uitbreiding van productie ruimte is er een beslissing genomen die medio 2000 ook is gemaakt. De hemel in. Op de afbeelding is te zien hoe een gehele staalconstructie van ca. 10×9,5 meter geplaatst wordt. Dit project is naar alle tevredenheid gerealiseerd. Meer informatie op aanvraag.

Aanpassing kraanbanen;
Verstevigen van kraanbanen, tijdens de bouwvak periode in week 30 & 31 hebben we in ploegen met  4 & 4 man de liggers van diverse bovenloopkranen verstevigd. Totaal ca. 300 hoekprofielen. Dit werk is uitgevoerd op een hoogte van ca. 6 meter.

RVS waterbassin;
Poduceren en installeren van een RVS water reservoir. Afmeting 4000x2000x4000 (LxBxH), voorzien van diverse aansluitingen. Deze waterbak is samen met de klant ontworpen.

Plaatsen & monteren worm en weegband;
In afgelopen kerstvakantie is Henstek volop in bedrijf geweest om een aantal projecten te realiseren. Inkorten van een silo, monteren van een transportworm en plaatsen van een weegband. Voor deze werkzaamheden zijn diverse trechters, staalconstructies en hulpmaterialen  op de werkplaats gemaakt.

In 2005 heeft Henstek Wijchen BV voor een klant in de gipsindustrie 3 grote projecten voor zijn rekening genomen. Door een strategische beslissing ontstonden de volgende grote projecten:

1. Nieuw te bouwen bunkergebouw
2. Aanlegsteiger t.b.v. grote vrachtschepen
3. Transportband t.b.v. verplaatsen gips vanuit bunkergebouw naar calcinering.