Bel ons: 024-6413649

Onderhoud

Henstek Wijchen & onderhoud. Het onderhoud van machineparken een belangrijk aspect van onze dienstverlening. het verrichten van onderhoudswerkzaamheden bij diverse klanten, het uitvoeren van complete technische projecten en het assisteren bij productiestops is de dagelijkse gang van de zaken bij Henstek. Het onderhoud bij bedrijven gebeurt altijd in overleg met de klant, maar wij bieden u ook graag vrijblijvend door ons ontworpen onderhoudsplan aan. door onze jarenlange ervaring ijn wij namelijk in staat om de meeste uitlopende onderhoudsklussen te organiseren en te volbrengen.

Gekwalificeerde onderhoudsmonteurs

Henstek Wijchen BV beschikt over een divers personeelsbestand met zeer uitlopende kwaliteiten. Onze buitendienstmedewerkers zijn in het bezit van verschillende vakdiploma’s en certificaten. Dit garandeert voldoende kennis van zaken in uiteenlopende situaties. Hierdoor is het mogelijk om in vrijwel elk bedrijf onderhoud te plegen.

24-Uurs storingsservice

Uitval betekent stilstand, stilstand betekent inkomstenderving. Vandaar dat u als klant van Henstek kunt vertrouwen op een 24-uurs storingsservice. Tevens verrichten wij bij meerdere bedrijven storingsdiensten of consignatiediensten. De consignatiedienst is ideaal voor klanten die ten alle tijden hun storing zo snel mogelijk opgelost moeten hebben. Om snel ter plaatse te zijn beschikken wij over 4 service wagens, 2 service bussen en een eigen vrachtwagen om onderdelen snel aan en af te voeren. Kortom: HENSTEK is het aangewezen bedrijf voor al uw mechanisch onderhoud!