Bel ons: 024-6413649

Leuning met LED

Henstek Wijchen is de afgelopen periode zeer actief op het gebied van speciale lichttoepassingen, met name led verlichting. Wij zijn in staat om alle leuningwerken te voorzien van led verlichting.

Led verlichting heeft een lange levensduur en is zeer zuinig in gebruik, dus daardoor  milieubewust.Het doel van led verlichting kan zowel esthetisch als functioneel zijn, bijvoorbeeld het vervangen van de standaard lantaarnpaal door led verlichting in de leuningwerk.

Een goed voorbeeld hiervan is het project in Veghel (zie foto’s).  Op verzoek van een gerenommeerd bouwmaatschappij & gemeente Veghel is bij Henstek de opdracht neergelegd om een leuningwerk te ontwerpen voorzien van LED verlichting.

Na uitgebreid onderzoek en een zeer nauwe samenwerking met de diverse leveranciers & een gespecialiseerd bedrijf in lichtmetingen, hebben wij een product ontwikkeld dat onder de meest extreme omstandigheden perfect toepasbaar is in leuningwerken / balustrades.

Wij ontwerpen, produceren & monteren uw leuningwerk! Compleet inclusief het aansluiten van LED verlichting.

Uiteraard hebben wij voor alle combinaties van STAAL / RVS / ALUMINIUM met LED een passende oplossing. Waar anderen geen mogelijkheden zien bieden wij een oplossing. Zoals bijvoorbeeld reclameborden, RVS handrailingen, etc.