Bel ons: 024-6413649

30 Jaar Henstek

Henstek BV 25 jaar

Henstek Wijchen BV is voor vele bedrijven al meer dan 30 jaar een vertrouwde partner voor het verrichten van alle handen werkzaamheden in de metaalindustrie.

Henstek heeft zich bewezen door het leveren van kwaliteit, degelijkheid en door gewoon te doen wat wordt afgesproken!

Naast het vervaardigen van kleine en grote producten in onze werkplaats is Henstek Wijchen BV ook de ideale partner op het gebied van projecten, reparatie en onderhoudswerkzaamheden op locatie. Door onze nauwe samenwerking met verschillende partijen in de metaal, elektrotechniek, engineering, hijs- en heftechniek en bouw gerelateerde bedrijven brengen wij de projecten van onze klanten tot een goed eind.

Henstek verzorgt voor u onderhoud, reparatie, constructie, verspanning, lasersnijden, machinebouw, engineering, modificatie, installation & piping, turnkey-projecten en laad- en transporttechniek.

Om onze klanten te kunnen bedienen kan Henstek altijd beroep doen op zijn personeel. Zij werken met goede inzet, passie en vakkennis, waarvan de klant dankbaar gebruik maakt. Zij bepalen immers de kracht van het bedrijf.

De kracht van Henstek

In ons bedrijf zijn ruim 40 mensen werkzaam, die allemaal hun specifieke vakkennis bezitten om de onderhanden projecten perfect te laten verlopen.

• Jarenlange ervaring garandeert de juiste oplossing in iedere situatie;
• Maatwerk is onze tweede naam;
• Snel inspringen op onverwachte situaties;
• mogelijkheid voor een 24 uurs storingsservice;
• Goede en moderne gereedschappen en machines;